Lehdon Liikenne Oy - Kaija Koo - Olymiastadion

Kaija Koo - Olymiastadion

kaija koo

19.08.2023


Kuljetus Kaija Koo  Olympiastadionin konserttiin.

Huom! Ei sisällä lippua.

Yksi Suomen menestyneimmistä ja rakastetuimmista artisteista Kaija Koo, valloittaa Helsingin Olympiastadionin lauantaina 19. elokuuta 2023. Kyseessä on Kaijan tämän vuoden ainoa konsertti.

- Nyt se on vihdoin totista totta! Superstadion -konserttini pidetään tässä meille suomalaisille rakkaassa paikassa elokuussa 2023 ja tietysti Tinakenkäkuningattaren nimeen! Upea bändi, superyllätykset, visuaaliset huikeat mielenmaisemat, yhdessäolo ja hillitön yhteislaulu ja tanssi saa minut jo nyt kuulemaan ja näkemään teidät siellä. Vuosikymmenten hitit, tutut ja uudistuneet sovitukset seuraavat toisiaan. Iltaan on luvassa yhteistä rakkautta musiikkiin, nostalgista rakkautta menneeseen ja uskoa tulevaan. Annetaan mielen lentää aikakausien yli vapaasti kotkan lailla kotipesään saakka. Tämä ikimuistoinen konsertti on tarkoitettu meille kaikille ja tietysti se on myös toiveiden täyttymys! Kaija koo kertoo tunnelmistaan.

Lukuisista hiteistään tunnettu, suomalaisen popmusiikin kuningatar on taitava tulkitsija, joka yhdistää musiikillaan sukupolvia. Hänen maratonmaisen uransa aikana kertynyt yleisö koostuu niin nuorista kuin vanhemmistakin kuulijoista, jotka ovat seuranneet artistin uraa alusta asti. Kaija Koo on myynyt urallaan yli puoli miljoonaa albumia, voittanut Emma Gaalassa kolme kertaa Vuoden naissolistin palkinnon, ollut mukana kahdella supersuositulla Vain Elämää -kaudella ja julkaissut useita legendaarisiksi muodostuneita hittikappaleita kuten ”Tinakenkätyttö”, ”Nää yöt ei anna armoo” (feat. Cheek), ”Vapaa”, ”Kaunis rietas onnellinen” sekä ”Supernaiset”. Lisäksi hänen huikeat Superkonserttinsa vuosina 2014, 2015 ja 2018 ovat olleet kaikki loppuunmyytyjä.

Kaija Koo julkaisi uransa 14. albuminsa Taipumaton huhtikuussa 2021. Albumi myi platinaa ja pysyi Suomen virallisen albumilistan kärjessä kolme viikkoa. Albumin nimikkobiisi Taipumaton nousi kesällä 2021 radioiden soitetuimmaksi kappaleeksi. Tammikuussa 2023 julkaistiin Kaija Koo: Tinakenkäkuningatar -henkilökuvadokumentti, joka on saanut valtavat katsojamäärät.

Matkan toteutuminen edellyttää vähintään 16 -lähtijää. Matkan toteutumisesta päätetään viimeistään viikkoa ennen eli 12.08.


Lähtöaikataulu ja hinnat

A B
15:00 Janakkala - Turenki linja-autoasema 30 € 25 €
15:25 Hämeenlinna - Wetterhoffin tilausajolaituri 30 € 25 €
15:55 Riihimäki - Riihimäki matkakeskus 30 € 25 €
16:15 Hyvinkää - ABC Hyvinkää 30 € 25 €
Helsinki
Hintaryhmät
A: Kuljetus, Aikuinen
B: Kuljetus, Nuoriso -17v.

Pääsyliput ja muut palvelut

Pääsyliput ja muut palvelut
Paikkavaraus bussissa 15 €

Liikennöitsijä

(03) 630 080
tommi.tahtivirta@lehdonliikenne.fi
Hausjärventie 8
14200 Turenki

Esite tästä matkasta

Aloita varaaminen tästäValitettavasti vapaiden lippujen määrä ei riitä
passengers.validation.frontseats
Syötä kaikille matkustajille etunimi, sukunimi, lipun tyyppi, kyytiinnousupaikka ja mahdolliset lisäkysymykset.