Lehdon Liikenne Oy - PMMP Olympiastadion

PMMP Olympiastadion

pmmpolympiastadion

23.08.2024


Kuljetus PMMP konserttiin Helsinkiin.

Huom! Ei sisällä lippua.


Vuosituhannen alun merkittävimpiin yhtyeisiin lukeutuva PMMP tekee odotetun paluun ja esiintyy Helsingin Olympiastadionilla pe 23. ja la 24. elokuuta. 

Rusketusraidat, Lautturi, Joutsenet, Oo siellä jossain mun, Joku raja, Kesäkaverit ja Matkalaulu tunnettu yhtye lopetti toimintansa kahteen loppuunmyytyyn Jäähallikeikkaan  lokakuussa 2013. Sen jälkeen yhtye ei ole esiintynyt julkisesti lukuisista kyselyistä huolimatta. Tällä ainutlaatuisella stadionkeikalla onkin luvassa ennennäkemätön PMMP-show. 


- Yllätettiin Paula muun bändin kanssa hänen 40-vuotissynttäreillään. Vedettiin kolme PMMP-kappaletta ekaa kertaa sitten lopettamisen. Oli jotenkin ihan sairaan hauskaa yhtäkkiä palata siihen musaan ja yleisökin räjähti aivan pähkinöiksi! Puhuttiin sitten illan aikana puolittain vitsillä siinä juhlahumussa, että olisi nastaa tehdä vielä joku keikkakin yhdessä. Siitä sitten lähti käyntiin tapahtumaketju, joka huipentuu ensi vuonna Stadikalle, PMMP:n basisti Juho Vehmanen ja rumpali Heikki Kytölä kommentoivat paluun taustoja.

- Tajuttiin, että PMMP:n musiikki merkitsee yhä paljon monelle ihmiselle ja kyllä me myös itse edelleen rakastamme niitä biisejä. Ja meille oli myös tullut ikävä toisiamme, Mira Luoti lisää.

Vuonna 2003 perustettu PMMP teki kymmenen vuoden aikana poikkeuksellisen menestyksekkään uran. Bändi on palkittu yhdeksällä Emma-palkinnolla ja se on julkaissut vuosien aikana yhteensä seitsemän albumia, joita on myyty satoja tuhansia kappaleita. PMMP oli tunnettu hittiensä lisäksi energisistä keikoistaan, jotka olivat loppuunmyytyjä kiertue toisensa jälkeen.

- Lopettaessamme oltiin tehty todella tiiviisti kymmenen vuotta keikkoja ja kyyti ei ollut aina tasaista. Lopetimme hyvällä hetkellä ja kaikilla on bändistä hyvät muistot. Olen nauttinut soolovuosista, mutta PMMP-yhteisölle on riemukasta vetää vielä kerran!

Ehkä sinne on tullut mukaan muutamia uusiakin PMMP-faneja, jotka ei koskaan ole nähneet meitä livenä! Paula Vesala sanoo.

- Juu nuohottiin sillon paljon klubeja – sitä intensiivistä, hikistä ja aggressiivista runttausta on myös ollut ikävä, kitaristi Mikko Virta muistelee.

Uutta musiikkia ei ole luvassa, mutta tulevan keikan valmistelut on jo käynnistetty. Keikalta voi odottaa tuttuja biisejä taianomaisissa puitteissa, yhteislaulua, riemua, koskettavuutta, vaaran ja yhteenkuuluvuuden tunnetta sekä vahvaa PMMP:n kädenjälkeä.

Bussi saapuu stadionille n. 18:15. Paluulähtö n 45min konsertin jälkeen.Lähtöaikataulu ja hinnat

A B
16:00 Janakkala - Turenki linja-autoasema 30 € 20 €
16:25 Hämeenlinna - Wetterhoffin tilausajolaituri 30 € 20 €
16:55 Riihimäki - Riihimäki matkakeskus 30 € 20 €
17:15 Hyvinkää - ABC Hyvinkää 30 € 20 €
Helsinki
Hintaryhmät
A: Kuljetus, Aikuinen
B: Kuljetus, Nuoriso -17v.

Pääsyliput ja muut palvelut

Pääsyliput, pääsymaksut jne
Paikkavaraus bussissa 15 €

Liikennöitsijä

(03) 630 080
esa.lehto@lehdonliikenne.fi
Hausjärventie 8
14200 Turenki

Esite tästä matkasta

Aloita varaaminen tästäValitettavasti vapaiden lippujen määrä ei riitä
passengers.validation.frontseats
Syötä kaikille matkustajille etunimi, sukunimi, lipun tyyppi, kyytiinnousupaikka ja mahdolliset lisäkysymykset.