Lehdon Liikenne Oy - Juha Tapio, Hartwall Arena

Juha Tapio, Hartwall Arena

juha tapio
Matka on loppuunmyyty, kysy peruutuspaikkoja (03) 630 080.

Voit myös ilmoittautua jonotuslistalle täällä, ja saat sähköpostiisi ilmoituksen kun haluamaasi matkaan vapautuu paikka.


07.12.2019    |    Loppuunmyyty, kysy peruutuspaikkoja


Kuljetus Juha Tapion konserttiin.

Huom! Ei sisällä lippua.

Ovet: 18.30

Juha Tapio huipentaa kiireisen vuotensa - ja koko tähänastisen uransa - Hartwall Arenan konserttiin Helsingissä itsenäisyyspäivän jälkeisenä lauantaina 7.12.2019.

  Suomen laulaja-lauluntekijöiden ykkösnimi päättää elämänsä pisimmän työrupeaman komeasti yleisönsä ympäröimänä Helsingin Pasilassa kuluvan vuoden lopulla. Siihen mennessä hän on bändeineen ehtinyt kiertää maan jo pariinkin kertaan, keväällä loppuunmyydyllä Pieniä taikoja -kiertueella, sekä kesällä perinteiseen tapaan festivaaleilla torvisektiolla vahvistetun bändinsä kanssa. 

Nyt Juha on kuitenkin julkisesti ilmoittanut jäävänsä keikkailemisesta tauolle vuonna 2020. 

“Olen aloittanut nämä hommat vuonna 1998. Siitä lähtien vuoteni ovat rytmittyneet laulunteon, levytysten, ja kiertueella olon taukoamattomana jatkumona. Nyt tuntuu, että on aika vetää henkeä ja miettiä rauhassa, mitä vielä haluaa tältä työltä. Ei niin että kaikki olisi jo nähty, vaan pikemminkin niin, että miten voisin tehdä tässä pienessä maassa työni tavalla, joka mahdollistaa lavalle nousemisen vielä kolmenkymmenen vuoden päästä.” 

Hartwall Arenan konsertista Juha lupaa “Isoa Iltaa”, lauluja koko uran varrelta, herkistelyä ja rokin räimettä - ja tietysti pari yllätystä. Mitä ne mahtavat olla? 

“Enpäs kerro. Enkä ihan vielä tiedäkään. Onhan tässä melkein koko vuoden keikkamatkat vielä aikaa miettiä. Eiköhän meidän joukkue sinne yhteistuumin jotain vänkää keksi”, veikkaa Juha. 

Hartwall Arenan konsertin ennennäkemättömän lavarakenteen vuoksi lippuja myydään lattiatasoon sekä koko nousevaan katsomoon, myös lavan taakse. Lippuja tulee näin myyntiin normaalia enemmän, peräti 13 100 kappaletta.

Matkan toteutuminen edellyttää 20 -lähtijää

Paluulähtö n. 45min. konsertin jälkeen.


Juha Tapio, Hartwall Arena 1

Klikkaa kuvaa nähdäksesi suuurempana

Lähtöaikataulu ja hinnat

A B
17:15 Janakkala - Turenki linja-autoasema 25 € 20 €
17:40 Hämeenlinna - Wetterhoffin tilausajolaituri 25 € 20 €
18:10 Riihimäki - Riihimäki matkakeskus 25 € 20 €
18:30 Hyvinkää - ABC Hyvinkää 20 € 15 €
Helsinki
Hintaryhmät
A: Kuljetus, Aikuinen
B: Kuljetus, Nuoriso 6-17v.

Liikennöitsijä

(03) 630 080
myynti@lehdonliikenne.fi
Hausjärventie 8
14200 Turenki

Esite tästä matkasta